Medavita

Onze kunst is onze vaardigheden ten dienst te stellen aan de schoonheid en formules te ontwikkelen die de problemen met de hoofdhuid bestrijden en zorgen voor de juiste balans tussen schoonheid en gezondheid. Om de gezondheid van deze zeer gevoelige huidcellen te herstellen, hebben wij formules ontwikkeld voor allerlei huidproblemen. Deze zijn allemaal  gebaseerd op het gepatenteerde Lotion Concentrée complex. In al onze producten is Lotion Concentrée gecombineerd met een eigentijdse wetenschappelijke benadering. Om de effectiviteit en de veiligheid te garanderen, worden alle producten klinisch getest in het laboratorium en de effectiviteit bevestigd door talrijke feiten.

Behandelingen

Cutis Pura (ontgiftend) 
Bereidt de hoofdhuid voor, en eliminineert alles dat de actieve ingrediënten van een behandeling kan hinderen. Cutis Pura is een ontgiftende voorbehandeling die de energie van de Japanse Steranijs en de zuurstofherstellende kracht van rode algen gebruikt om de hoofdhuid te reinigen. De opgehoopte schilfers en overtollig talg worden verwijderd, zodat de huid opnieuw vrij kan ademen.

Lotion Concentrée  (anti-haaruitval)
Alles draait om keuzevrijheid. Of je nu wilt toegeven aan het  progressief dunner worden van het haar of onmiddellijk wilt reageren. Wij hebben de oplossing en het komt uit de natuur; een concentraat van 10 pure plantenextracten, vol kracht en vitaliteit. Lotion Concentrée anti-haaruitval * stimuleert nieuwe haargroei, versterkt de hechting van het haar aan de hoofdhuid en verlengt de levensduur van het haar.

Lotion Concentrée Homme (anti-haaruitval heren)
Een behandelprogramma voor elke man die actief zijn haaruitval wil bestrijden. Het stimuleert de nieuwe haargroei, verstevigt de hechting van het haar in de hoofdhuid en verlengt de levensduur van het haar, dankzij de aanwezigheid van actieve plantenextracten. De formule is verrijkt met Serenoa Repens dat 5alpha-reductase (zet testeron om in dihydrotestosterone, de oorzaak van androgenetische alopecia) bestrijdt.

Puroxine (anti-roos)
Er zijn verschillende soorten roos, maar puroxine bestrijdt ze allemaal met dezelfde zuiverende kracht. Het geheim achter deze anti-roos* behandeling is de gecombineerde werking van Mirre, Piroctone Olamine en Salicylzuur. Deze stopt de bacterieontwikkeling, de huidschilfering en vermindert het aantal micro-organismen (Pytirosporum) dat jeuk veroorzaakt.

Requilibre (talgreducerend)
Methodiek, regelmaat, discipline. Het evenwicht van de hoofdhuid is een doel dat dag na dag bereikt wordt met Requilibre, een talgreducerend* programma dat zacht maar vastberaden overtollig talg verwijdert, jeuk verzacht en de hoofdhuid diep reinigt. Zo blijft het haar langer zuiver.

Velour (kalmerend verzachtend)
Extreme gevoeligheid is iets dat we onder controle willen krijgen. Velour is een kalmerend en verzachtend* programma, ontwikkeld om het natuurlijke evenwicht van de huid te herstellen en irritatie en roodheid te verlichten. De verzachtende en revitaliserende eigenschappen van de plantaardige ingrediënten maken het een effectieve hulp bij de bestrijding van een overgevoelige en geïrriteerde hoofdhuid.

Nutrisubstance (voedend) 
Je bent wat je eet, en je haar is waar je het mee voedt. Je kunt meteen aan het haar zien of het goed wordt gevoed!. Nutrisubstance voedt en hydrateert het haar tot diep binnenin en beschermt het tegen vrije radicalen. Het verwijdert de resten van chemische en mechanische belasting en geeft het haar een gezond en glanzend uiterlijk. Dagelijkse voeding voor droog en gevoelig haar.

ß-Refibre (herstellend) 
Er is iets magisch aan de reconstructie* van de haarvezel.  ß-Refibre herstelt, regenereert en versterkt de haarschubben. Tegelijkertijd wordt het haar beschermd tegen schade van fysiologische (uitdroging en veroudering), chemische en omgevingsfactoren. Broos, verzwakt, vermoeid en futloos haar vindt vernieuwde kracht, energie en stevigheid.

Hairchitecture (body & volume) 
Werkt in op de body en het volume* van het haar, zoals bij de constructie van een gebouw, te beginnen bij de basis en naar de punten toe werkend. Het geheim is een evenwichtige hydratatie van de haarvezel, die een volumineuze basis creëert met een volle haarschacht. Het haar herwint haar sterkte, zachtheid, doorkambaarheid en luchtigheid. Hairchitecture transformeert fijn en breekbaar haar in een prachtig stukje architectuur.

Lissublime (gladmakend)
Stijl haar: een radicale keuze, die subliem is wanneer ze de perfectie benadert. De gladmakende, anti-frizz en structurerende eigenschappen van de ingrediënten, zorgen ervoor dat Lissublime uitermate geschikt is voor stijle kapsels. Het haar wordt verstevigd en intensief gehydrateerd, zodat het zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar wordt. Voor een langdurig anti-frizz gladmakend* effect.

Curladdict (krullend haar) 
Souplesse, zachtheid, netheid ,een uitgesproken definitie: gekruld haar dient met respect en correct behandeld te worden. Curladdict geeft krullend haar een geweldige veerkracht en sluit de haarschubben. De antioxiderende en revitaliserende werking in de actieve ingrediënten regenereren, versterken en hydrateren de haarschacht. Het brengt glans, zachtheid en maakt het haar makkelijk doorkambaar. Maximaal gedefinieerde, veerkrachtige krullen.

Luxviva (kleur-beschermend)
Een haarkleuring is een investering die beschermt moet worden. Luxviva is een speciaal kleurbeschermend programma dat helpt om de glans van gekleurd haar te beschermen. Het houdt de kleur levendig en helder. De antioxiderende werking beschermt tegen vrije radicalen, zodat de veroudering van de haarvezel word tegen gegaan. Ideaal voor gekleurd en ontkleurd haar maar ook voor highlights

Solarich 
Solarich is de nieuwe Medavita zonbeschermingslijn. Het is een herstellende behandeling die het haar beschermt tijdens blootstelling aan de zon en het direct daarna herstelt. Het bevat krachtige natuurlijke extracten van Mirre, Zoethout en Amino Concentrée complex, dat uitdrogen en het bleken door de effecten van UV-stralen voorkomt. Het beschermt tegen wind, zout water en chloor. Het herstelt de beschadigde haarschubben, hydrateert de vezels diep en beschermt natuurlijke en gekleurd haar. Geeft een intens all-over gevoel van frisheid in slechts enkele seconden na het aanbrengen.

Il Colore Medavita
Het belangrijkste ingrediënt in de kleuring van Medavita is Limnantes Alba. Deze plant groeit aan de westkust van de Verenigde Staten en behoort tot de rozenfamilie. In de lente staat deze vol in bloei en vult het aanzicht van de weilanden met miljarden witte en gele bloemen.

Men heeft tijdens een cosmetische onderzoek ontdekt dat de olie, gewonnen uit deze plant, zeer effectief is tegen celveroudering. Het geeft maximale glans aan het haar en houdt het in conditie. De hoge concentratie Vitamine E voorkomt dat het haar uitdroogt, dof wordt en verouderd.

De kleuringen van Medavita hebben een beschermende werking en zorgen voor een uitstekend langdurig resultaat. Het irriteert niet, laat geen vlekken achter op de hoofdhuid en is gemakkelijk uit te spoelen. De Enjoy-kleuringen van Medavita bevatten geen ammonia.